Liftsystemen

Home » Accessoires » Liftsystemen

Cover Valet™

De Cover Valet™  is ‘s werelds grootste premium spa-cover. Het is ontworpen om toe te passen in bijna elke achtertuin, binnenkant van een tuinhuisje, tegen een muur of zelfs gemonteerd in/ op  een bestaand dek. Dual gasveren helpen bij het moeiteloos heffen en neerlaten van spa-cover. Een vergrendeling als  veiligheidsvoorziening houdt de klep open tot het tijd is om te worden gesloten. Door een duurzame poedercoating vergezeld van roestvrij staal heeft u met  de Cover Valet™ een duurzame cover.

Cover Caddy™

De Cover Caddy™ is erkend als de meest veelzijdige cover lift in de branche. Het kan op vele verschillende spa vormen,met inbegrip van achthoeken en kuuroorden met grote radius hoeken worden geïnstalleerd. De Cover Caddy™ is volledig geassembleerd in de doos en kan gemakkelijk aan een kant van de spa kabinet gemonteerd worden. De toevoeging van een krachtige gasveer maakt het optillen en neerlaten van de spa-cover vrijwel moeiteloos.

Cover Mate™

Door het unieke ontwerp van de Cover Mate™ kan de spa-cover gemakkelijk worden verwijderd en opgeslagen in de open positie. De spa-cover staat ongeveer halverwege boven de spa lip, terwijl deze erg weinig ruimte in beslag neemt achter de spa.

Het verwijderen van de spa-cover van de binnen-of buitenkant van de spa vereist zeer weinig kracht of inspanning. De Cover Mate™ is ontworpen om niet te buigen tijdens het openklappen van de cover van buiten de spa. Kortom een gebruiksvriendelijke cover.

Cover Up™

Ontworpen voor zowel spa side of dek montage.

Het geavanceerde ontwerp Cover Up™ maakt gebruik van “forward steunpunt theorie”, wat wil zeggen dat het met een veilige, lage openingsboog werkt. Dit geavanceerde ontwerp, samen met strenge toleranties en het gemak van installatie, maakt het geschikt voor gebruik op de meest uiteenlopende locaties van privé tot kuuroorden.

Heeft u gevonden wat u zocht?


Vraag dan vrijblijvend informatie/een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op
Contact