Uw whirlpool verdient een goed onderhoud

R

Bezoek onze 700 m² showroom

Altijd te bereiken via onze 24/7 helpdesk

Home » Barrel sauna kopen

Barrel sauna kopen

Door een barrel sauna te kopen zorgt u voor een ware eyecatcher in uw tuin. Deze sauna is beschikbaar in diverse afmetingen. Dit betekent dat we voor vrijwel elke tuin een oplossing hebben. De ronde vorm van de barrel sauna zorgt voor een efficiënte opwarming van de ruimte. Bovendien betekent dit dat er ook aanzienlijk minder ruimte verwarmd hoeft te worden, dan bij een vierkante sauna. Jozon kan deze sauna ook geheel op maat leveren als u dat wenst. Vraag direct naar de mogelijkheden bij Jozon!

Barrel sauna kopen: wij zorgen voor ontspanning

Als u bij ons een barrel sauna komt kopen, bent u verzekerd van ontspanning. Wij kunnen de sauna desgewenst op maat maken. We leveren het bij u aan huis, maar zorgen ook voor het inmeten en het monteren. Alle werkzaamheden doen wij zelf. U weet dan zeker dat de installatie op professionele wijze gebeurt. Ook nemen wij het onderhoud van een sauna op ons. U heeft dus altijd één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden rondom uw sauna. Een sauna biedt vele voordelen. Het heeft een ontspannend effect, het verzorgt de huid en stimuleert de bloedsomloop. Bovendien is het een plek om compleet tot rust te komen. Reden genoeg dus om een barrel sauna voor in uw tuin te kopen.

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar onze barrel sauna of wilt u het direct kopen? Vraag dan meteen online een offerte aan voor het product naar keuze. Vragen? Stel ze dan door te bellen naar +31(0)73 54 94 014. Houd ook onze aantrekkelijke aanbiedingen in de gaten. U bent ook van harte welkom in onze 700 m² grote showroom!

Wilt u meer informatie of een scherpe offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in een van onze uitgebreide showrooms

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid