Uw whirlpool verdient een goed onderhoud

R

Bezoek onze 700 m² showroom

Altijd te bereiken via onze 24/7 helpdesk

Home » Buiten bubbelbad kopen

Buiten bubbelbad kopen

Als u een buiten bubbelbad wilt kopen, dan doet u dit bij Jozon. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring op dit gebied en bieden u de beste bubbelbaden van de beste merken. Ze zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen. Wij hebben veel betaalbare buiten bubbelbaden te koop in ons assortiment. Wij zijn een exclusieve leverancier van Sundance Spas in Nederland. In een buiten bubbelbad kunt u uzelf laten masseren door krachtige massagestromen, maar u kunt ook heerlijk genieten van het warme water in de buitenlucht.

Buiten bubbelbad kopen: verschillende uitvoeringen

Een buiten bubbelbad kunt u kopen bij Jozon. Wij hebben ze in verschillende uitvoeringen, van eenvoudige baden tot luxe. Behalve Sundance Spas vindt u bij ons ook baden van 4SeasonsSpa. Het zijn allebei toonaangevende merken die staan voor topkwaliteit. Ze bieden een jarenlange garantie op plezier en comfort. Van Sundance Spas bieden wij onder andere de volgende series aan:

  • Select serie
  • 780 serie
  • 680 serie
  • 880 serie

Een buiten bubbelbad gaat u niet alleen kopen voor het plezier en omdat het een mooie toevoeging is aan de tuin. Het heeft ook andere voordelen. Het stimuleert de bloedcirculatie van het lichaam, het vermindert de kans op griep of verkoudheid en het is in de wintermaanden ook te gebruiken.

Wij doen ook het onderhoud

Is er onderhoud nodig aan een buiten bubbelbad of moet er een reparatie worden uitgevoerd? Ook dan kunt u ons inschakelen. Bij ons heeft dus alles onder één dak. Wilt u het buiten bubbelbad direct kopen? Vraag dan eerst informatie over de prijs op! Dit kunt u doen op onze website. Heeft u nog andere vragen? Bel ons dan via +31(0)73 54 94 014.

Wilt u meer informatie of een scherpe offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in een van onze uitgebreide showrooms

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid