Uw whirlpool verdient een goed onderhoud

R

Bezoek onze 700 m² showroom

Altijd te bereiken via onze 24/7 helpdesk

Home » Buiten bubbelbad Sundance

Buiten bubbelbad Sundance

Een buiten bubbelbad van het toonaangevende Sundance Spas biedt u optimaal comfort en ontspanning, ook in de wintermaanden. Wij hebben bubbelbaden van dit merk in diverse uitvoeringen en afmetingen. Wij hebben dus altijd wel een oplossing voor uw situatie en uw budget. Jozon is exclusieve leverancier van Sundance Spas in Nederland. Met de buiten bubbelbaden van dit merk kunt u heerlijk ontspannen. U kunt uzelf een massage laten geven door de massagestromen, maar u kunt ook genieten van het warme water.

Buiten bubbelbad Sundance: van luxe tot eenvoudige baden

Een buiten bubbelbad van Sundance Spas is beschikbaar van eenvoudige baden tot aan baden in luxe. U vindt bij ons diverse soorten, zodat u altijd wel een bad vindt dat bij u past. Wij hebben diverse series van het toonaangevende merk in ons aanbod. U vindt onder andere de volgende:

  • Select Serie: deze zijn energie efficiënt;
  • 680 serie: deze baden bieden ultieme luxe en comfort;
  • 880 serie: deze bieden heerlijk buitenleven aan;
  • 780 serie: deze hebben bijzondere opties.

Jozon zorgt ervoor dat het buiten bubbelbad van Sundance Spas bij u wordt gemonteerd. Wij regelen namelijk alles zelf, van het inmeten tot aan de montage. Ook het onderhoud kunnen wij op ons nemen. U kunt zelfs een onderhoudscontract nemen, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over de staat van uw buiten bubbelbad van Sundance Spas.

Kom eens langs in de showroom

Wilt u onze buitenbaden met eigen ogen komen bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom in Schijndel. Bent u al geïnteresseerd in een bepaald buiten bubbelbad van Sundance Spas? Dan kunt u online al een prijsopgave aanvragen. Bij vragen kunt u altijd bellen via +31(0)73 54 94 014.


Wilt u meer informatie of een scherpe offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in een van onze uitgebreide showrooms

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid