Uw whirlpool verdient een goed onderhoud

R

Bezoek onze 700 m² showroom

Altijd te bereiken via onze 24/7 helpdesk

Home » Gebruikte bubbelbad

Gebruikte bubbelbad

Een gebruikte bubbelbad vindt u bij Jozon tegen zeer scherpe tarieven. Deze bubbelbaden zijn ook nog steeds van hoge kwaliteit en bieden u nog steeds uitstekende luxe en comfort. Het grote voordeel van een gebruikte bubbelbad: de prijs. Deze ligt aanzienlijk lager dan bij nieuwe producten. Wij zorgen ervoor deze bubbelbaden uitstekend werken. Bovendien geniet u bij ons van een uitstekende garantie op de baden. Vraag direct naar de mogelijkheden of kom eens langs in onze showroom!

Gebruikte bubbelbad: diverse varianten tegen scherpe prijzen

Het gebruikte bubbelbad dat wij aanbieden is beschikbaar in diverse varianten en tegen scherpe prijzen. U weet bij ons zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Jozon is al jarenlang exclusieve dealer en leverancier van Sundance Spas in Nederland. Weet u niet goed welk gebruikte bubbelbad het beste bij uw situatie past? Wilt u een bad voor binnen of voor buiten? Wij helpen u graag. Wij voorzien u van helder advies op maat, zodat u zeker weet dat u het juiste product in huis haalt. Heeft u eenmaal een gebruikte bubbelbad bij ons gekocht? Wij zorgen voor het inmeten en de montage ervan, maar u kunt ook direct een onderhoudscontract bij ons afnemen. Bekijk ook ons aanbod met nieuwe bubbelbaden!

Bekijk onze aantrekkelijke aanbiedingen

Bekijk ook eens onze aantrekkelijke aanbiedingen en profiteer van uitstekende kortingen. Wilt u het gebruikte bubbelbad direct kopen, maar wilt u weten wat de prijs is? Vraag deze dan direct online aan. U bent ook van harte welkom in onze showroom! Bij vragen belt u via +31(0)73 54 94 014.

Wilt u meer informatie of een scherpe offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in een van onze uitgebreide showrooms

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid