Uw whirlpool verdient een goed onderhoud

R

Bezoek onze 700 m² showroom

Altijd te bereiken via onze 24/7 helpdesk

Home » Gebruikte spa’s

Gebruikte spa’s

Voor gebruikte spa’s komt u naar Jozon in Schijndel. Deze spa’s zijn van uitstekende kwaliteit en ook heeft u een ruime keuze. Wij hebben een breed assortiment van zowel nieuwe als gebruikte spa’s. Of u nu een grote of een kleine zoekt, wij hebben ze in ons assortiment. Met of zonder geluidsinstallatie, in verschillende kleuren en nog veel meer. Bovendien bieden wij ze tegen aantrekkelijke prijzen aan. Genieten moet immers wel betaalbaar blijven. Er zijn diverse gebruikte spa’s verkrijgbaar, zogenaamde inruilexemplaren. Vraag direct naar de mogelijkheden of kom naar de showroom voor een sfeerimpressie!

Gebruikte spa’s: voordelig te kopen bij Jozon

Gebruikte spa’s kunt u voordelig aanschaffen bij Jozon. Deze spa’s zijn van hoge kwaliteit en van toonaangevende merken. Wij hebben er persoonlijk voor gezorgd dat deze spa’s nog steeds uitstekend werken en ze er als nieuw uitzien. Met een spa voor binnen of buiten kunt u heerlijk genieten van het warme water en de zon, zelfs in de winter. Vaak zijn (gebruikte) spa’s ook voorzien van krachtige massagestromen. U kunt dan heerlijk ontspannen en genieten van een massage in het warme water. U kunt ook direct een onderhoudscontract afsluiten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de spa.

Bezoek de showroom in Schijndel

Bezoek onze showroom in Schijndel voor een sfeerimpressie van onze spa’s. Wij hebben regelmatig gebruikte spa’s in ons aanbod. Wij hebben online een overzicht staan. Wilt u graag meer informatie over onze producten? Neem dan direct contact op via +31(0)73 54 94 014.


Wilt u meer informatie of een scherpe offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in een van onze uitgebreide showrooms

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid