Jacuzzi onderhoud

Home » Jacuzzi onderhoud

Jacuzzi onderhoud

Houdt u het onderhoud van uw jacuzzi wel goed in de gaten? Of heeft u geen idee wat voor onderhoud uw jacuzzi nodig heeft? Het lijkt wellicht een zware klus, maar om de levensduur van uw spa te verlengen hoeft helemaal niet zoveel werk te zijn. Het is vooral belangrijk om het goed bij te houden. Dan heeft u een perfect onderhouden jacuzzi waar u op ieder moment in het jaar van kunt genieten.

Juiste reiniging

Een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw jacuzzi is de reiniging. Zo moet het water regelmatig ververst worden om te voorkomen dat het vol met bacteriën komt te zitten. Eens per 3-4 maanden is hiervoor voldoende. Ook de filter moet goed onderhouden worden. Wekelijkse reiniging door middel van schoonspuiten is hierbij van belang, maar als deze niet meer te reinigen is moet deze vervangen worden. Tenslotte moet ook de binnenkant van de jacuzzi gereinigd worden op regelmatige basis. Dit kunt u het beste met een zachte doek of spons doen, maar niet met bijtende schoonmaakmiddelen. U kunt hiervoor uiteraard het moment aanhouden dat het water ververst moet worden. Om vervuiling tegen te komen wordt ook aangeraden om een douche te nemen voor u in de jacuzzi stapt.

Onderhoudsproducten

Om ervoor te zorgen dat uw jacuzzi zo lang mogelijk schoon blijft en goed blijft functioneren kunt u gebruikmaken van verschillende onderhoudsproducten, zoals:

  • Chloortabletten
  • Chloorgranulaat
  • PH+ en PH-
  • Aquafinesse
  • Spageuren

U kunt deze onderhoudsproducten vinden in onze webshop. Uiteraard adviseren we u graag over het gebruik van de onderhoudsproducten. Kom langs in onze showroom voor meer informatie of neem contact met ons op voor vragen.

Service

Een jacuzzi bij u thuis in de woonkamer, het balkon of in de tuin geeft ontspanning. Daar wilt u natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. In dat geval is het belangrijk om het onderhoud van uw spa bij te houden. Hiervoor kunt u ook de speciale herinneringsservice van Jozon inschakelen. Wij zorgen voor periodiek onderhoud door 1 tot 2 keer per jaar contact met op te nemen voor een afspraak. Wij verzorgen uw jacuzzi tegen een lage prijs. Zo bent u er verzekerd van dat uw jacuzzi goed wordt onderhouden en u nog jarenlang kunt genieten van het warme water en de krachtige massagestralen.

Uw jacuzzi onderhouden

Wilt u graag een goed onderhouden jacuzzi? Bekijk dan de servicemogelijkheden van Jozon. We kunnen u voorzien van de juiste onderhoudsproducten, advies over de optimale reiniging of het onderhoud periodiek voor u uit handen nemen. Zo zorgen we samen met u voor de kwaliteit van uw jacuzzi. Kom langs in onze showroom of neem contact op voor meer informatie.

Wilt u meer informatie of een scherpe offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in een van onze uitgebreide showrooms

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid