Beschrijving

Infraroodcabine voor 3 tot 4 personen

De infraroodcabine “Model AWE 210 Lounger” van ARMSTARK® heeft de volgende afmetingen: Hij heeft een breedte van 210, een hoogte van 195 en een diepte van 125 cm. 4 personen kunnen er comfortabel in zitten en ontspannen. Hoogwaardig hout zorgt voor warme kleurnuances en een aangenaam binnenklimaat. Het hout is reukloos.

Veel ruimte voor benen. Met de “AWE 210 Lounger” staat u centraal. Ruim en comfortabel – zo presenteert dit model zich met zijn extreem royale afmetingen en de individueel verstelbare ligstoel met geïntegreerde verwarming. De perfecte cabine voor mensen die liggend willen genieten van gezonde infraroodwarmte.

De ergonomisch gevormde rugleuning in het gebied van de korte bank met zijn golvende vormgeving zorgt voor bijzonder zitcomfort

Infraroodcabine voor 3-4 Persoon
Maat: B 210 x H 195 x D 125 cm
Premium uitrusting inbegrepen:
  • Vermogen van 3.425 watt
  • 9 magnesium W-stralers
  • 2 Lumbale radiatoren
  • Vloerverwarming, uitschakelbaar
  • Voetverwarming, uitschakelbaar
  • Systeem met voorverwarmde frisse lucht
  • Digitale bediening binnen en buiten
  • Muzieksysteem met radio, cd, usb, bluetooth en aux

 

De lendelen-stralers zijn speciaal ontwikkeld voor de Armstark infraroodcabines volgens de laatste inzichten. Extra lenden-stralers met elk 40 watt maken een gerichte verwarming van de lendenstreek mogelijk.

De vloerverwarming in de Armstark infrarood cabines heeft een vermogen van 240 watt, is apart uitschakelbaar en zorgt desgewenst voor aangenaam warme voeten.

Ergonomische bank en rugleuning.
Doordacht ontwerp voor een perfecte grip en hoog comfort.

Optionele accessoires voor uw infraroodcabine

 


LED gekleurd licht
Om het effect van de kleurenlichttherapie optimaal te kunnen benutten en genieten is het LED kleurenlicht ontwikkeld. Zo ervaar je de kracht van kleuren intens. Het LED-gekleurde licht heeft een automatische kleurcyclusprogramma. Kies uw favoriete kleur uit het brede kleurenpalet. Natuurlijk kunt u ook individueel uw favoriete kleur kiezen – alle functies kunnen met een afstandsbediening worden bediend.


Sterrenhemel
De sterrenhemel met zijn vele lichtpunten in kleurverandering nodigt uit tot romantisch vertoeven en dromen.

 


Pekelvernevelaar
Een combinatie van infraroodwarmte en een gezond pekelrijk zeeklimaat. De pekelvernevelaar maakt het mogelijk.

 


Saunabloem
Doe een paar druppels etherische olie met water in je saunabloem en geniet van je warme bad.

 


Bank
Ook buiten de kajuit zorgt deze hoogwaardige bank van cederhout voor comfortabel zitten en een prettige sfeer.

 


Mobiele ergonomische rugleuning past zich aan uw lichaamsvorm aan. Het zorgt voor rechtop zitten en een comfortabele afstand tot de achterwand.