Uw whirlpool verdient een goed onderhoud

Grootste Sundance dealer Nederland

Altijd te bereiken via onze 24/7 helpdesk

R

Bezoek onze 700 m² showroom

Home » Spa jacuzzi kopen

Spa jacuzzi kopen

Wilt u een spa jacuzzi gaan kopen? Door de jarenlange ervaring van Jozon, gevestigd in Schijndel wordt er gezorgd dat u het juiste advies krijgt op het gebied van jacuzzi’s. Met ons zeer ruime assortiment wordt er gezorgd dat u altijd een specifiek product vindt wat helemaal voldoet aan uw wensen en behoeftes.

Een spa jacuzzi kopen doet u bij Jozon

Bij Jozon in Schijndel kunt u terecht voor allerlei verschillende series jacuzzi’s. Hierbij wordt er een onderscheid gemaakt tussen:

  • De select serie;
  • De 880 serie
  • De 780 serie
  • De 680 serie.

Daarnaast wordt er bij Jozon ook een 24/7 helpdesk gehanteerd. Hierbij wordt er gezorgd dat er landelijke dekking is en daarnaast is de servicedienst van Jozon geschikt voor alle merken. Verder zijn er veel onderdelen vanuit de voorraad leverbaar, u hoeft dus geen weken te wachten voordat uw product gemaakt wordt, omdat u moet wachten op een bepaalde filter. Dus wanneer u bijvoorbeeld een spa jacuzzi gaat kopen bij Jozon bent u altijd gegarandeerd van de beste service.

Jozon, waar service en kwaliteit hand in hand samengaan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de sterke service of de hoogwaardige kwaliteit van Jozon? In onze showroom van 700 m2 wordt u geholpen door onze ervaren medewerkers, zij zorgen dat u de juiste keuze maakt wanneer u van plan bent om een spa jacuzzi te gaan kopen. 100% Klanttevredenheid vinden wij ook zeer belangrijk en staat hoog bij ons in het vaandel. Heeft u verder nog vragen? Bel ons dan direct via het telefoonnummer: 073 5494014.

Wilt u meer informatie of een scherpe offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in een van onze uitgebreide showrooms

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid