Uw whirlpool verdient een goed onderhoud

Grootste Sundance dealer Nederland

Altijd te bereiken via onze 24/7 helpdesk

R

Bezoek onze 700 m² showroom

*AANBIEDING*

NIEUWE

Jacuzzi®  J-235

Voor de speciale prijs neem contact met ons op.
Uit voorraad leverbaar

 

Tweedehands bubbelbad

Zoekt u een tweedehands bubbelbad van hoge kwaliteit? Kijk dan eens in het assortiment van Jozon. U vindt deze baden in diverse uitvoeringen en afmetingen. Daar komt bij dat ze tegen zeer scherpe prijzen worden aangeboden. Ze zijn prima betaalbaar tegenwoordig, zowel in aanschafprijs als in de verbruikskosten. Ze verbruiken namelijk steeds minder energie. Als u een tweedehands bubbelbad wenst aan te schaffen, dan hebben wij er al voor gezorgd dat het uitstekend werkt. Desgewenst kunnen wij diverse extra’s toevoegen, zoals speakers of verlichting. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden bij Jozon!

Tweedehands bubbelbad: zeer scherpe tarieven

Als u op zoek bent naar een tweedehands bubbelbad dan vindt u deze tegen zeer scherpe tarieven bij Jozon. Wij hebben diverse aantrekkelijke aanbiedingen voor tweedehands bubbelbaden. Wij zorgen ervoor dat ze van uitstekende kwaliteit zijn en dat u er nog lang van kunt genieten. Wij combineren de kwaliteit met een excellente service. U kunt bij ons ook meteen een onderhoudscontract afsluiten. U heeft dan lange tijd geen omkijken meer naar uw bubbelbad en u kunt er optimaal van genieten. Wij bieden natuurlijk ook nieuwe bubbelbaden aan van toonaangevende merken.

Kom langs in de showroom of stel uw vragen telefonisch

Heeft u nog vragen over een tweedehands bubbelbad? Neem dan telefonisch contact op via +31(0)73 54 94 014. U bent ook van harte welkom in onze showroom.


Wilt u meer informatie of een scherpe offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in een van onze uitgebreide showrooms

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid