Uw whirlpool verdient een goed onderhoud

R

Bezoek onze 700 m² showroom

Altijd te bereiken via onze 24/7 helpdesk

Home » Tweedehands Sundance

Tweedehands Sundance

Voor een tweedehands Sundance bubbelbad komt u naar Jozon. Wij zijn al ruim 20 jaar dealer in Nederland. Wij hebben niet alleen nieuwe bubbelbaden en hottubs, maar we beschikken ook over een tweedehands assortiment van Sundance whirlpools. Deze inruilexemplaren zijn natuurlijk scherp geprijsd. Dit betekent dat Jozon een oplossing heeft voor vrijwel elk budget. U kunt alle verschillende uitvoeringen van de tweedehands en nieuwe Sundance bubbelbaden komen bekijken in onze showroom in Schijndel. Kom direct langs of vraag naar de mogelijkheden!

Tweedehands Sundance whirlpools: ruime keuze

Ook als u op zoek bent naar een tweedehands Sundance bubbelbad, heeft u bij Jozon ruime keuze. Wij hebben namelijk een breed aanbod. U vindt altijd een bubbelbad dat aan uw wensen voldoet en bij u past. U kunt de baden in de tuin of op het terras plaatsen, maar ze zijn ook geschikt voor binnen. Staan ze buiten? Dan kunt u er zelfs in de winter gebruik van maken en heerlijk genieten van het warme water. U kunt gegarandeerd heerlijk ontspannen. Ze zijn geschikt voor meerdere personen tot wel 7 personen. U vindt ook nieuwe bubbelbaden van dit merk in het assortiment van Jozon.

Bezoek onze showroom snel

Kom snel eens langs in onze showroom om onze producten te bekijken. U kunt hier ook onze tweedehands Sundance bubbelbaden bekijken. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ze daar aan onze medewerkers vragen of bellen naar +31(0)73 54 94 014.

 

Wilt u meer informatie of een scherpe offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in een van onze uitgebreide showrooms

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid