Home » Aanbiedingen

Een jacuzzi (ook wel bekend als spa bubbelbad, buitenspa of whirlpool) is nu betaalbaarder dan ooit. Regelmatig hebben wij inruilexemplaren te koop waardoor u voor een gunstige prijs een gebruikte jacuzzi kunt kopen die op alle punten is nagekeken.

op alle punten voor u nagekekEn

Bij Jozon vindt u tal van whirlpools die wij bovendien graag afstemmen op uw persoonlijke wensen. Bijvoorbeeld door het inbouwen van speakers, verlichting of het monteren van een liftsysteem voor de cover.

Sundance® Spas

Capri      

Sundance® Spas

OPTIMA

Sundance® Spas

CAMEO

€ 10.000,-

Sundance® Spas

OPTIMA

Sundance® Spas

CAMEO

€ 8.000,-

Sundance® Spas

CAMEO

Sundance® Spas

HAMILTON

SUNDANCE® SPAS

CAPRI

Sundance® Spas  

MAXXUS

Sundance® Spas

MARIN

€ 5.000,-

Sundance® Spas

CHELSEE

Starline® 

MELBOURNE

VOORDELEN VAN EEN SPA OP EEN RIJ

U bent vast benieuwd wat een spa u nu eigenlijk allemaal te bieden heeft. Wij hebben enkele voordelen voor u opgesomd:

– Stimulatie van de bloedcirculatie in uw lichaam
– Vermindering van kans op griep of verkoudheid door afvoering van afvalstoffen uit het lichaam
– Stimulatie van het geluksgevoel
– Optimale balans tussen lichaam en geest
– Uniek product voor de gezondheid die ook in de herfst en wintermaanden te gebruiken is

JACUZZI VOOR IN UW TUIN

Wilt u een Jacuzzi (ook wel bekend als buitenspa of buiten bubbelbad) in uw tuin of op een andere locatie geplaatst hebben? Onze medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk en deskundig advies.

SPA ONDERHOUD

Relatief gezien heeft een spa weinig onderhoud nodig. Wel dient u regelmatig uw spa te reinigen met onderhoudsproducten voor waterbehandeling zoals spa chloortabletten, chloorgranulaat, spageuren en teststrips. Wij adviseren u hierover graag in onze showroom.

HERINNERINGSSERVICE

U wilt genieten van uw eigen spa, en het liefst zo lang mogelijk. Periodiek onderhoud van uw spa bevorderd de levensduur en de kwaliteit van het water. Jozon biedt u de mogelijkheid om deel te nemen aan de herinneringsservice, 1x per jaar nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Jozon neemt zo de verzorging van uw spa uit handen tegen een zeer voordelige prijs! Heeft u hier interesse in? Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom.