Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/jozon.nl/httpdocs/assets/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2583
Aanbiedingen - Jozon B.V.
Home » Aanbiedingen

Een jacuzzi (ook wel bekend als spa bubbelbad, buitenspa of whirlpool) is nu betaalbaarder dan ooit. Regelmatig hebben wij inruilexemplaren te koop waardoor u voor een gunstige prijs een gebruikte jacuzzi kunt kopen die op alle punten is nagekeken.

op alle punten voor u nagekekEn

Bij Jozon vindt u tal van whirlpools die wij bovendien graag afstemmen op uw persoonlijke wensen. Bijvoorbeeld door het inbouwen van speakers, verlichting of het monteren van een liftsysteem voor de cover.

De prijs van een jacuzzi, nieuw of gebruikt is bij ons altijd INCLUSIEF cover/deksel.

Sundance Whirlpool

Cameo  

Jacuzzi® Spas

J-425

€ 17.000,00

Sundance Whirlpool

OPTIMA

€ 7.500,-

Jacuzzi® spas

J-235

Sundance Whirlpool 

MAXXUS

Sundance Whirlpool

MARIN

Sundance Whirlpool

CHELSEE

Sundance Whirlpool 

CAMEO

VOORDELEN VAN EEN SPA OP EEN RIJ

U bent vast benieuwd wat een spa u nu eigenlijk allemaal te bieden heeft. Wij hebben enkele voordelen voor u opgesomd:

– Stimulatie van de bloedcirculatie in uw lichaam
– Vermindering van kans op griep of verkoudheid door afvoering van afvalstoffen uit het lichaam
– Stimulatie van het geluksgevoel
– Optimale balans tussen lichaam en geest
– Uniek product voor de gezondheid die ook in de herfst en wintermaanden te gebruiken is

JACUZZI VOOR IN UW TUIN

Wilt u een Jacuzzi (ook wel bekend als buitenspa of buiten bubbelbad) in uw tuin of op een andere locatie geplaatst hebben? Onze medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk en deskundig advies.

SPA ONDERHOUD

Relatief gezien heeft een spa weinig onderhoud nodig. Wel dient u regelmatig uw spa te reinigen met onderhoudsproducten voor waterbehandeling zoals spa chloortabletten, chloorgranulaat, spageuren en teststrips. Wij adviseren u hierover graag in onze showroom.

HERINNERINGSSERVICE

U wilt genieten van uw eigen spa, en het liefst zo lang mogelijk. Periodiek onderhoud van uw spa bevorderd de levensduur en de kwaliteit van het water. Jozon biedt u de mogelijkheid om deel te nemen aan de herinneringsservice, 1x per jaar nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Jozon neemt zo de verzorging van uw spa uit handen tegen een zeer voordelige prijs! Heeft u hier interesse in? Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom.