Notice: class-oembed.php is verouderd sinds versie 5.3.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/class-wp-oembed.php. in /var/www/vhosts/jozon.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4802

Home ┬╗ Infraroodcabine

Stap in uw infraroodcabine en ervaar de gerichte dieptewerking van stralingswarmte op uw spieren. Dit is een groot verschil met de sauna, net als de lagere temperatuur en luchtvochtigheid. Het is dan ook geen wonder dat veel mensen met spier- of gewrichtsaandoeningen voor een infraroodcabine kiezen. Zo ervaren reumapati├źnten bij dagelijks gebruik een duidelijke pijnverlichting.

Jozon biedt een ruime keus aan infraroodcabines. met onze Armstark infraroodcabines bepaalt u zelf de stijl van de cabine en geeft u een persoonlijke touch aan uw wellnessbeleving. Welke cabine of uitstraling u ook kiest: wij zorgen voor een oplossing op maat en nemen u alle zorgen rondom de installatie uit handen. Tel hierbij op de lage verbruikskosten van ongeveer dertig cent per halfuur, en u begrijpt dat u voor zorgeloos ontspannen bij Jozon moet zijn.

Bezoek onze showroom