De premiumproducten van Jacuzzi® voldoen aan de behoeften van duursporters en duursportteams die hun kwaliteit van leven willen onderhouden en verbeteren. Of u nu een professional bent of een weekendsporter, de producten van Jacuzzi® bieden u meer mogelijkheden om te trainen, te herstellen, te relaxen en te presteren dankzij de natuurlijke helende eigenschappen van water voor geest, lichaam en ziel.

MEEST COMPLETE EN VEELZIJDIGE COMBINATIE

Bij Jozon vindt u producten van Jacuzzi® zijn ontworpen met het oog op betrouwbaarheid, zowel van binnen als van buiten. Onze producten staan voor tientallen jaren van innovatie, design, prestaties en gebruiksgemak, vanaf de kwaliteit van het gebruikte materiaal tot en met de perfecte balans van vorm en functionaliteit.

JACUZZI® ZWEM SPAS

J-13 POWERPLAY™

J-16 POWERACTIVE™

J-16 POWERPRO™

J-19 POWERACTIVE™

J-19 POWERPRO™

Wij hebben ook inruilexemplaren te koop!

JACUZZI®

Jozon is al geruime tijd de exclusieve leverancier van JACUZZI® in Nederland, voor bedrijf en particulier. Een topkwaliteitsmerk, en een garantie voor jarenlang plezier en comfort. Wilt u liever actiever bewegen met hulp van krachtige jetstreams? Denk dan eens aan een zwemspa. Bekijk de technische specificaties van onze whirlpools of bezoek onze showroom voor advies op maat.

VOORDELEN VAN EEN SPA OP EEN RIJ

U bent vast benieuwd wat een spa u nu eigenlijk allemaal te bieden heeft. Wij hebben enkele voordelen voor u opgesomd:

  • Stimulatie van de bloedcirculatie in uw lichaam
  • Vermindering van kans op griep of verkoudheid door afvoering van afvalstoffen uit het lichaam
  • Stimulatie van het geluksgevoel
  • Optimale balans tussen lichaam en geest
  • Uniek product voor de gezondheid die ook in de herfst en wintermaanden te gebruiken is

JACUZZI VOOR IN UW TUIN

Wilt u een Jacuzzi (ook wel bekend als buitenspa of buiten bubbelbad) in uw tuin of op een andere locatie geplaatst hebben? Onze medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk en deskundig advies.

SPA ONDERHOUD

Relatief gezien heeft een spa weinig tot geen onderhoud nodig. Wel dient u regelmatig uw spa te reinigen met onderhoudsproducten voor waterbehandeling zoals spa chloortablettenchloorgranulaat, spageuren en teststrips. Wij adviseren u hierover graag in onze showroom.

HERINNERINGSSERVICE

U wilt genieten van uw eigen spa, en het liefst zo lang mogelijk. Periodiek onderhoud van uw spa bevorderd de levensduur en de kwaliteit van het water. Jozon biedt u de mogelijkheid om deel te nemen aan de herinneringsservice, 1 à 2 x per jaar nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Jozon neemt zo de verzorging van uw spa uit handen tegen een zeer voordelige prijs! Heeft u hier interesse in? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Bezoek onze showroom

Meer informatie of wilt u een offerte?

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.