Beschrijving

Vier, 3pk pompen worden gecombineerd met twee Jacuzzi® PowerPro® PX-jets die zijn ontworpen om de werveling er uit te halen en een extra jet om een brede, voorspelbare waterstroom te leveren voor de perfecte zwemervaring. Bovendien is het interieur zorgvuldig ontworpen om golfslag te elimineren, dankzij de vorm en zorgvuldig geplaatste inlaten.

De gemakkelijk instelbare waterstroom kan variëren van 0 km/u tot 10 km/u en creëert de perfecte zwemervaring voor beginners tot professionele atleten. Een aantal trainingsprogramma’s zijn ontwikkeld om u te helpen met uw training en omvat getimede trainingen voor mensen met een strikt regime, vooraf gedefinieerde trainingen om het zwemvermogen of fitness te vergroten, en een handmatige trainingsmodus waarmee u de waterstroom kunt regelen.

Voor degenen die van fitness houden bootst de ingebouwde, zacht aanvoelende bodem met extra grip na voor een jogging- of wandelervaring met weinig impact en helpt bij het beheersen of voorkomen van gewrichtspijn die kan optreden bij activiteiten op het droge.

Wanneer uw training voorbij is, of voor diegenen die willen ontspannen en tot rust komen na een lange dag, zijn vier ergonomisch ontworpen stoelen aanwezig, inclusief een cool-down stoel voorzien van PowerPro®-jets, elk met een unieke jetconfiguratie voor de echte Jacuzzi® hydromassage.

J-19™ highlights

  • PowerPro® PX-jets
  • Jetconfiguratie
  • Hydromassage
  • ClearRay®