Ultiem plezier met onze

ZWEMBADEN

De dag beginnen met een frisse duik in uw eigen zwembad? Op een warme zomerdag verkoeling zoeken in uw eigen achtertuin? Met Jozon worden uw dromen werkelijkheid. Afhankelijk van uw wensen en uw budget brengen we samen met u de mogelijkheden in kaart tijdens een adviesgesprek. Natuurlijk nemen we hiervoor uitgebreid de tijd. Wilt u een indruk van de vele opties? Breng dan een bezoek aan onze showroom!

RIVIERAPOOL® – ZWEMBADEN VAN ECHTE TOPKLASSE

RivieraPool® zijn “prefab” zwembaden van topklasse gefabriceerd door de marktleider RivieraPool® in Duitsland.

RivieraPool® bouwt al meer dan 40 jaar zwembaden en whirlpools. Een fabricaat dat staat voor functionaliteit, design en kwaliteit. De prefab baden zijn opgebouwd uit een sandwichsysteem met 7 lagen, worden in Duitsland geproduceerd en met eigen speciaal transport rechtstreeks vervoerd naar de bouwplaats. Vanaf 1970 is het Duitse familiebedrijf bezig met de productie en ontwikkeling van zwembaden. Nu zijn zij marktleider in Duitsland en is hun bedrijf gevestigd in het Duitse Geeste , net over de grens bij Enschede.

Wij staan voor

Een compleet en goed zwembad advies verandert uw zwembad droom in een droomzwembad.

Een zwembad is een grote verandering in uw tuin. Deze ingreep vereist een professionele planning.

Een zwembad investering behoeft goede service en onderhoud. Bij Jozon zit service in de genen.

Als de zon weer gaat schijnen en u wilt gaan zwemmen maken wij uw zwembad gebruiksklaar. Als het zwembadseizoen weer ten einde gaat, zorgen wij er voor dat het zwembad en de techniek weer professioneel stil gelegd wordt.

Het nieuwe model Ancona

NIEUW VAN RIVIERAPOOL

Het nieuwe model  Ancona. Design tot in zijn essentie teruggebracht. Een volledig nieuw concept voor een prefab zwembad: De Wetlounge. Deze combineert een grote ondiepe onderwaterzone met een strak belijnd zwembad en een tegenoverliggende inlooptrap Linear- RS met ingebouwde roldecknis.

Ook de nieuwe Integra 2-13 Roldecknis vergroot de gebruiksmogelijkheden van het zwembad door een  lounge-gedeelte te combineren met zwemplezier en onderhoudsvriendelijkheid.

Meer informatie op www.rivierapool.com

FITTNESS MET ZWEM- EN MASSAGE INSTALLATIES

Sportieve inspanning? Of heerlijk ontspannen? Het kan allebei in uw zwembad: Fitness en Wellness. Kijk zelf wat het beste bij u past. Een duo- tegenstroom installatie of wandmassage met verschillende jets in de “Healthstream”. Wij geven u graag advies. De beslissing is aan u.

GOED BESCHERMD MET ROLDECKAFDEKKINGEN

Functioneel en elegant. Een lamellendeck wordt automatisch geopend en gesloten. Het zwembadwater blijft schoon, het voorkomt verdamping, energieverlies en algengroei. Op het moment dat het roldeck belast wordt, steunt het roldeck op de z.g. “veiligheidsrand” en zorgt op deze manier voor de zekerheid van uw kinderen. De solar uitvoering benut de kracht van de zon en verwarmt het bad gratis en milieuvriendelijk.

VEILIG EN EENVOUDIG IN EN UIT HET ZWEMBAD

Een hoektrap, een trap over de gehele breedte, een trap met een zit-en lig gedeelte. Alles is mogelijk. Maar het kan ook een eenvoudige RVS trap of treden van natuursteen zijn.

HARMONIE MET NATUURSTEEN

Natuursteen verleent het bad natuurlijke elegantie. Een overstekende rand van natuursteen geeft de waterkant cachet,  het wateroppervlak lijkt hoger en het bad lijkt groter. Het is mogelijk om traptreden van natuursteen uit te voeren. Een verdergaand alternatief is om het gehele bad van een granicite oppervlak te voorzien: optisch is het dan bijna niet van echte natuursteen te onderscheiden.

ROLDECKAFWERKING MET ELEGANTIE

Onze roldeck nis oplossingen zorgen voor een perfecte zwembad ambiance. Uw smaak bepaald hoe wij de oprolinrichting laten verdwijnen. Voor de natuursteenliefhebbers hebben wij de Integra,  voor de liefhebbers van hout hebben wij een nisafwerking met Cumaru, duurzaam en sterk hardhout uit Zuid- Amerika. Houdt u meer van RVS,  dan hebben we de afwerking ‘Stone” ter beschikking.

GEEF UW ZWEMBAD EEN BRON MET BEEK.

Met een bron en beekloop geeft u uw zwembad iets natuurlijks en maakt de verbinding met de tuin perfect. Een bron wordt uit hetzelfde materiaal als uw zwembad gemaakt en kan aan elke kant van het zwembad aangesloten worden. De beek verbindt de bron met het zwembad. Met kristallen en glasvezelverlichting verleend u het een elegante optiek. De lengte van de beek bepaald u uiteraard zelf. Met kleurkeuzen uit grijs, granicite of zwart kiest u voor de perfecte harmonie. Het is zelfs mogelijk om kiezelstenen als rustgevend accessoire in de beek te verwerken.

INFINITY POOL

Het water stroomt over de rand van uw zwembad en het wateroppervlak lijkt te versmelten met uw tuin . Een zwembad om in weg te dromen. RivieraPool maakt deze droom werkelijkheid en bereikbaar.

Bezoek onze showroom

Meer informatie of wilt u een offerte?

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.