Notice: class-oembed.php is verouderd sinds versie 5.3.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/class-wp-oembed.php. in /var/www/vhosts/jozon.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4802

Home » Zonneapparatuur

Een mooie bruine teint, totale ontspanning en een heerlijk gevoel van luxe: met de zonnebank haalt u de ultieme wellnessbeleving in huis. Een bijkomend voordeel is het heilzame effect op huidaandoeningen als psoriasis en acne. Jozon levert Hapro-zonnebanken, waarin de modernste technologie en topkwaliteit samengaan. Voor meer informatie over de modellen, de lampen of een persoonlijk advies verwelkomen wij u graag in onze showroom. Hier kunt u uiteraard ook een aantal populaire modellen bekijken.

ZONNEN IN ONZE ZONNESTUDIO

In onze vestiging in Schijndel vindt u een goed uitgeruste zonnestudio. Hier kunt u elke werkdag tot 18.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur terecht voor een egale bruine teint. Hygiëne, comfort en een goede bescherming krijgen veel aandacht bij ons. Naast nette en schone faciliteiten, hebben we daarom een compleet assortiment zonneproducten klaarstaan. Zo bieden we u de juiste verzorging en bescherming, afgestemd op úw huidtype.

Wilt u langskomen of een afspraak maken? Bel 073-5494014. Wij begroeten u graag in onze zonnestudio!

Bezoek onze showroom