Sauna

Home » Accessoires » Sauna

Aroma

Sauna aroma opgietconcentraat: Op basis van natuurlijke etherische olie. Is fris en verkwikkend. Sauna aroma geeft een langdurig aangename geur in uw sauna. Alleen met schoon water verdund op de stenen gieten.

Giet het sauna aroma nooit direct op de stenen. Verdunnen naar behoefte, de hoeveelheid is afhankelijk van de grootte van de sauna en de warmtestroom in de cabine.

  • Inhoud: 250 ml, 500 ml of 5 liter
  • Geuren: Moods, Magnolia, Honey, Active, Eucalyptus, Spices, Lagune, Ice-mint, Lavender, Balance

 

Aromaspray

Aromatherapie spray: Op basis van natuurlijke oliën. Voor een aangename en verkwikkende geur. Aroma spray is rustgevend en werkt verkwikkend op de luchtwegen. Geschikt voor diverse ruimtes waaronder: stoom-douchecabines, sauna’s en infraroodcabines, sanitaire ruimtes, kantoor en woning. Gebruik: Spray in de ruimte enkele malen met de spraymond naar boven gericht. Zo nodig naar behoefte herhalen.

  • Inhoud: 100 ml
  • Geuren: Moods, Vitality, Jasmin, Linde, Euca-Mix, Cool-Mint

 

Aromatherapie

Aromatherapie met natuurlijke etherische olie, werkt direct op de luchtwegen. Zeer geschikt voor het gebruik in infraroodcabines, sauna’s, badkamers, fitnessruimten, kantoren, slaapkamers, zonnestudio’s, toiletten, etc. Door het inademen van de geur kan deze bepaalde therapeutische eigenschappen hebben voor het lichaam.

  • Inhoud: 100 ml
  • Geuren: Vitality, Passion, Marrakesh, Patchouli, Orange, Sade, Ylang-Ylang, Tropics, Woods, Eucalyptus, Mint, Lotus, Oriental, Lavender, Sentise.

Badolie

Badolie is vooral heel geschikt als je een droge huid hebt. De olie maakt de huid zacht en soepel. Wrijf voor een extra zacht resultaat je huid na het bad in met een body lotion.

  • Inhoud: 150 ml of 5 liter
  • Geuren: Moods, Magnolia, Honey, Active, Eucalyptus, Spices, Lagune, Ice-Mint, Lavender, Balance

Massageolie

Massageolie verzorgt, beschermt en voedt de huid. Maakt de huid zachter en soepeler, ideaal na het saunabad. Stimuleert lichaam en geest en geeft na het gebruik een energiek gevoel. Geschikt voor alle huidtypen.

  • Inhoud: 100 ml
  • Geuren: Noblesse, Sentise, Omare, Mille Fleurs

Scrubzout

Scrubzout is een vrij grove korrelige substantie waarmee de huid gescrubd kan worden. Om te scrubben neemt men een kleine hoeveelheid van het scrubzout in de hand en wrijft dit stevig over de natte huid. Het doel is het verwijderen van (een deel van) de bovenste dode huidcellen. Hierdoor wordt de huid zachter en zal deze een frissere kleur krijgen. De frissere kleur wordt ook veroorzaakt doordat de wrijvende beweging de doorbloeding van de huid stimuleert.

Kapstok 4 haken

Kapstok met 4 haken.

Kapstok 6 haken

Kapstok met 6 haken.

Heeft u gevonden wat u zocht?


Vraag dan vrijblijvend informatie/een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op


Contact