Beschrijving

Energie besparende Sundance hot tubs

Met ruimte voor maximaal zes volwassenen, is de nieuwe, evolutionaire Kingston ™ spa ontworpen op de elementen die u verwacht van Sundance whirlpools. Met deze update zijn moderne, doordachte details aangebracht. Verpakt in een adembenemende ombouw en het aanbieden van meer manieren om te ontspannen dan ooit tevoren, verandert dit 980 ™ serie model de manier waarop u uw spa gebruikt.

Ritmische en geometrische structuur van de ombouw, benadrukt door hoek verlichting, voegt een grillige combinatie van klassieke schoonheid en architectonische vorm samen. Een laag profiel, flat top rail en een prachtig lounge terras met verlichte SunCooler ™ koelbox bieden extra zitplaatsen en gemak, zodat u niets mist van de pret.Totale ontspanning is slechts zo ver weg als uw achtertuin!

Tijdens het gebruik van de Claremont™ kunt u stress en spanning wegsmelten in stoelen die populaire combinaties heeft van onze gepatenteerde Fluidix® Jets. Brede zitplaatsen geïnspireerd door een aantal van onze meest populaire modellen worden gemarkeerd door de gloed van LED-verlichting toe te voegen. Tevens dragen ze bij aan de veiligheid voor u en uw familie. De Claremont™ is uitgevoerd met een ligstoel. Deze ligstoel is gevormd om je lichaam te ondersteunen in alle comfort, zodat je achterover kunt liggen en ontspannen zonder de zorg van rondzweven. Wanneer je je vermoeide spieren in je nek, rug, heupen polsen, benen en voeten compleet overgeeft, is deze full-body massage gelijk aan totale ontspanning. Kom je spieren tegemoet met de breedste rug -en beendekking die we ooit hebben aangeboden en geef uw spieren en zintuigen rust met speciale SilentAIR ™ injector jets en SunScents® Aromatherapie.

Geniet van uw spa dag of nacht met een uit glas vervaardigd i-Touch Control, uitgerust met SunSmart® 2.0 WiFi-Kit, voor toegang op afstand en blijf altijd op de hoogte van de status van uw spa. En een geavanceerde MicroClean® Ultra Water Management System maken onderhoud een fluitje van een cent.

Exclusieve jets Sundance hot tubs richten zich op het hele lichaam, nek tot voeten, inclusief de moeilijk te bereiken hamstrings en kuiten.

Nieuwe veelzijdige styling past prachtig in iedere omgeving:

  • ClearRay® UV-C Technologie en filtratie
  • Ledverlichting in de Suncoolers™
  • Geïntegreerde koelruimte met verlichting
  • i-Touch glass-configuratiescherm
  • Lage instap

Nieuwe hydro-massage en ontspanning functies verwennen u op nieuwe manieren:

 • Geniet van een levendige voetmassage van de low-profile voet koepel.
 • Cool-down zitting maakt het makkelijker en veiliger om in en uit de spa te gaan.
 • Gepatenteerde jets gepositioneerd om massage opties en therapeutische kracht te maximaliseren.

Maak je achtertuin met de gepolijste, eigentijdse uitstraling en hoge prestaties van de energiebesparende Claremont van Sundance.