Beschrijving

Eigentijdse, energie-besparende Sundance whirlpool

Met ruimte voor maximaal zes volwassenen is de evolutionaire Odessa ™ -spa in een adembenemende omkasting gewikkeld.
De heldere, ritmische textuur van de buitenste omkasting wordt geaccentueerd door verlichte hoeken die een vleugje eigenzinnigheid aan de prachtige architectuur bieden. Het lage profiel en de brede, vlakke bovenkant van de spa herbergen ook een SunCooler ™ koude opslagruimte om dranken gemakkelijk bij de hand te houden.

De vernieuwde Accu-Ssage ™ -therapiezitting is een favoriet van de klant en biedt een deep-tissue massage via gepatenteerde Fluidix® massagestralen. Een genot voor het hele lichaam.

Gelijktijdig uw spieren en zintuigen kalmeren met speciale Silent Air® injectorjets en SunScents ™ aromatherapie voor volledige ontspanning in uw eigen achtertuin.

Met de Glass i-Touch Control kunt u dag en nacht genieten van uw spa met eenvoudige pictogramgestuurde menu’s en is compatibel met de SmartTub ™ -app, zodat u uw spa altijd en overal kunt controleren en beheren.

Het beste van alles is dat CLEARRAY® UV-C technologie, een snelle drainfunctie en het geavanceerde MicroClean® Ultra Water Management System ervoor zorgen dat het onderhouden van uw spa altijd een koud kunstje is.