Beschrijving

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_tabs _builder_version=”3.0.98″][et_pb_tab _builder_version=”3.0.98″ title=”Algemene informatie” use_background_color_gradient=”off” background_color_gradient_start=”#2b87da” background_color_gradient_end=”#29c4a9″ background_color_gradient_type=”linear” background_color_gradient_direction=”180deg” background_color_gradient_direction_radial=”center” background_color_gradient_start_position=”0%” background_color_gradient_end_position=”100%” background_color_gradient_overlays_image=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” background_size=”cover” background_position=”center” background_repeat=”no-repeat” background_blend=”normal” allow_player_pause=”off” tab_text_shadow_style=”none” body_text_shadow_style=”none” tab_text_shadow_horizontal_length=”0em” tab_text_shadow_vertical_length=”0em” tab_text_shadow_blur_strength=”0em” body_text_shadow_horizontal_length=”0em” body_text_shadow_vertical_length=”0em” body_text_shadow_blur_strength=”0em”]

Sauna aroma opgietconcentraat: Op basis van natuurlijke etherische olie. Is fris en verkwikkend. Sauna aroma geeft een langdurig aangename geur in uw sauna. Alleen met schoon water verdund op de stenen gieten.

Giet het sauna aroma nooit direct op de stenen. Verdunnen naar behoefte, de hoeveelheid is afhankelijk van de grootte van de sauna en de warmtestroom in de cabine.

  • Inhoud: 250 ml, 500 ml of 5 liter
  • Geuren: moods, magnolia, honey, active, eucalyptus, spices, lagune, ice-mint, lavender, balance

Ook verkrijgbaar: Geurenrekje van 4 x 250 ml

[/et_pb_tab][/et_pb_tabs][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]