Beschrijving

Met 231 cm x 231 cm en 6-7 zitplaatsen, waaronder een leunstoel, is de De J-475™ een groot bubbelbad , perfect om te delen met familie en vrienden of voor wanneer u uzelf wilt verpozen en verwennen.

Deze grote hot tub biedt plaats aan maximaal 6 personen en dankzij de verschillende zit hoogtes kunt u zich naar believen onderdompelen tot diep in het bad. De leunstoel zorgt voor een full body onderdompeling. Elke stoel beschikt over unieke en afzonderlijk verstelbare PowerPro® jets, zodat u de intensiteit van de massage kunt regelen. Een verlichte watergordijn zorgt voor de weldoende massage van een waterval over de nek en schouders voor nog meer ontspanning. Een laag geprofileerde voetkoepel maakt de top-tot-teen beleving compleet en verzekert u van een ontspannende massage die stress en spanningen verlicht.

Extra functies zorgen voor een nog ultiemere belevenis met de J-475™, zoals de verstelbare hoofdsteunen voor extra comfort op elke hoogte, tweevoudig verlichte wisselknoppen die ook fungeren als bekerhouders en statusindicatielampje.

Typerend voor de J-400™ collectie is de extra hoge rugleuning voor meer privacy tijdens het gebruik en een omhullend, warm gevoel, ook bij frissere omgevingstemperaturen. De J-475™ onderscheidt zich van andere modellen uit de collectie met de ProFinish™-omkasting met optionele hoekverlichting, geïnspireerd op de architectuur, voor een verbluffende look in elke omgeving.

Om de eersteklas ervaring compleet te maken, is de J-475™ uitgerust met de ProTouch™-regelpaneel. Dit multifunctionele bedieningspaneel met aanraakscherm is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken en helpt u de status van uw hot tub te bewaken en zowel de temperatuur- als de jetfuncties te regelen.

Klik op onderstaande button en visualiseer de whirlpool in uw ruimte.