Beschrijving

Eigentijdse Sundance whirlpool

Met ruimte voor maximaal zes volwassenen is de evolutionaire Kingston™ whirlpool voorzien van moderne en doordachte details. De mooie buitenkant van de spa wordt extra benadrukt door de hoekverlichting die het fraaie design nog beter doet uitkomen. De platte toprail en SunCooler™ koelruimten bieden opslagruimte en kunnen gebruikt worden als extra zitplaatsen.

Laat stress verdwijnen

In de Kingston™ verdwijnen uw stress en spanning, vooral op de zitplaatsen die zijn voorzien van onze gepatenteerde Fluidix® -jets.
De ruime zitplaatsen, worden verlicht door LED verlichting. In de Kingston™ zijn de zitplaatsen voorzien van de breedste rug- en beendekking die we ooit hebben aangeboden waardoor uw spieren heerlijk kunnen ontspannen. Om uw zintuigen te kalmeren is er de speciale Silent Air® injectorjets en SunScents® aromatherapie. Complete ontspanning is hiermee gewoon te vinden in uw achtertuin.

Genieten

Geniet dag en nacht van uw spa met een Glass i-Touch Control, uitgerust met SunSmart® 2.0 WiFi-set, voor besturing op afstand en om u op de hoogte te houden van de status van de spa. De omkasting van de spa is zonder gereedschap eenvoudig te openen en een geavanceerd MicroClean® Ultra Water Managementsysteem maakt het onderhoud een eitje.

Nieuwe, veelzijdige styling past prachtig in iedere omgeving:

  • ClearRay® UV-C Technologie en filtratie
  • Ledverlichting in de Suncoolers™
  • Geïntegreerde koelruimte met verlichting
  • i-Touch glass-configuratiescherm
  • Lage instap

Nieuwe hydro-massage en ontspanning functies verwennen u op nieuwe manieren:

  • Geniet van een levendige voetmassage van de low-profile voet koepel.
  • Cool-down zitting maakt het makkelijker en veiliger om in en uit de spa te gaan.
  • Gepatenteerde jets gepositioneerd om massage opties en therapeutische kracht te maximaliseren.

Maak je achtertuin met de gepolijste, eigentijdse uitstraling en hoge prestaties van de energiebesparende Kingston van Sundance.