Beschrijving

Eigentijdse, energie-efficiënte Sundance whirlpool

De evolutionaire Lisbon®spa biedt ruimte aan zes volwassenen om comfortabel te relaxen. De whirlpool is ingepakt in een adembenemende omkasting en biedt meer opties om te relaxen dan voorheen, deze 980™Serie model veranderd de manier waarop u een jacuzzi gebruikt. Dat wordt liefde op het eerste gezicht; de stijlvolle textuur van de buitenkant van de spa, gemarkeerd door sfeervolle hoekverlichting. Deze opvallende combinatie van klassiek en architecturale vormgeving wordt verder versterkt door een onopvallende platte bovenrail en een prachtig lounge deck met verlichte SunCooler™ koelruimte’s voor extra zitplaatsen en natuurlijk, gemak.

In de Lisbon™ spa smelten stress en spanning weg in comfortabele zitplaatsen met de populaire combinaties van onze gepatenteerde Fluidix® -jets. De loungestoel doet denken aan een ligstoel en is gevormd om uw lichaam comfortabel te ondersteunen, zodat u lekker kunt liggen en ontspannen zonder u zorgen te hoeven maken. Terwijl u zich overgeeft aan massage van vermoeide spieren in nek, rug, heupen, polsen, benen en voeten, ondergaat u de totale ontspanning.

Gelijktijdig uw spieren en zintuigen kalmeren met speciale Silent Air™-injectie spuiten en het SunScent™ aromatherapiesysteem. Met de Glass i-Touch Control kunt u dag en nacht genieten van uw spa met eenvoudige pictogram gestuurde menu’s die compatibel zijn met de SmartTub™-app, zodat u uw spa altijd en overal kunt controleren en beheren. Het beste van alles is dat CLEARRAY® UV-C technologie, een snelle drainfunctie en het geavanceerde MicroClean®Ultra Water Management Systeem ervoor zorgen dat het onderhouden van uw spa altijd een koud kunstje is.