Beschrijving

Ontworpen met behulp van een geavanceerd proces, levert de J-435 ™ spa een modern interieur dat perfect is voor een breed scala aan lichaamstypen en -lengten.

5 stoelopties, waaronder een jeted cooling-down stoel die uniek is voor de J-435 ™, zijn voorzien van geïntegreerde PowerPro®-jets met een op maat gemaakte behandeling voor elke stoel die een luxueuze hydromassage van het volledige lichaam levert. De watervalstoel combineert een enkele straal en een waterval van water om een ​​zachte weefselervaring te leveren. Een brede laag water uit de waterval verzacht de schouders terwijl de straal de bovenrug stimuleert om stress en spanning te verlichten.

Bovendien kunt u met de naar voren gerichte loungestoel uw lichaam volledig onderdompelen in het water en de effecten van de stralen op uw benen en voeten voelen, terwijl verdere PowerPro®-jets een behandeling bieden voor uw schouders en rug.

Dankzij de hoge rug en het innovatieve ontwerp van de J-435 ™, zelfs als de omgevingstemperatuur veel koeler is, bent u omgeven door warmte voor een veel luxere hot tub-ervaring. Andere moderne innovaties zijn de tweeledig verlichte omleidingsknoppen die zijn ontworpen om ook dienst te doen als bekerhouders voor extra gebruiksgemak, en verstelbare kussens die de perfecte plek bieden om je hoofd te laten rusten en een verbeterde ontspanning toevoegen voor mensen van verschillende lengten.

Klik op onderstaande button en visualiseer de whirlpool in uw ruimte.