Beschrijving

De J-445 ™ -spa is zorgvuldig ontworpen om optimale hydrotherapie te bieden naast het uiterste in comfort en luxe.

6 stoelen met verschillende hoogtes maken de J-445 ™ de perfecte spa voor iedereen, terwijl de geïntegreerde PowerPro®-jets in elke stoel een luxueus en effectief hydromassage programma bieden. De RX-stoel biedt de diepste zittingen die beschikbaar zijn in elke hot tub van Jacuzzi® en u ervaart hier een Zweedse rug behandeling. De FX-12 therapiestoel levert een instelbare hydromassage die gericht is op de nek, schouders en rug.

De brede watervalzitting combineert een brede laag water uit de waterval die de schouders verzacht terwijl de straal de bovenrug stimuleert om stress en spanning te verlichten.

Het unieke ontwerp van de J-445 ™ is voorzien van een high-back die u helpt om u warm te houden, zelfs wanneer de omgevingstemperatuur veel koeler is voor de perfecte spa-ervaring, daarnaast biedt de high-back extra privacy voor gebruikers.

Andere innovaties zijn onder meer tweevoudig verlichte wisselknoppen die zijn ontworpen om ook als bekerhouders te fungeren voor extra gebruiksgemak en verstelbare kussens die de perfecte plek bieden om uw hoofd te laten rusten en voor een verbeterde ontspanning voor mensen van verschillende hoogtes.

Om de eersteklas ervaring te voltooien, is de J-445 ™ -spa voorzien van het ProTouch ™ -regelpaneel. Dit multifunctionele bedieningspaneel met aanraakscherm is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken en biedt een verscheidenheid aan gebruikersinstellingen om de prestatie- en onderhoudsvereisten te optimaliseren.

Klik op onderstaande button en visualiseer de whirlpool in uw ruimte.